nieuws

Bakker krijgt geen schadevergoeding

Nieuws

HARDENBERHG – De Hardenbergse bakker Battjes heeft voor de derde keer nul op het rekest gekregen van de gemeente Harderwijk. De ondernemer eist een schadevergoeding voor zijn omzetdip door de slechte bereikbaarheid van zijn winkel.

HARDENBERHG – De Hardenbergse bakker Battjes heeft voor de derde keer nul op het rekest gekregen van de gemeente Harderwijk. De ondernemer eist een schadevergoeding voor zijn omzetdip door de slechte bereikbaarheid van zijn winkel.
 

Dat meldt het regionale dagblad De Gelderlander. De bakker schat zijn omzetderving op zo’n zestienduizend euro. In de tweede helft van 2003 werd de straat waaraan de bakkerij ligt stevig verbouwd. Hierdoor was de bakkerij slecht bereikbaar voor klanten.
Volgens de gemeente zegt dat zo’n verbouwing een maatschappelijke ontwikkeling is, waarmee iedereen kan worden geconfronteerd. Bovendien was er voor de verbouwing aan de weg contact geweest met de ondernemers in de straat. Aangezien er geen nieuwe argumenten zijn, wees de gemeente de aanvraag van de ondernemer voor de derde keer af.
 
 
Reageer op dit artikel