nieuws

Bakker komt met hasjbrood

Nieuws

CALLANTOOG -Bakker Peter van der Ploeg van bakkerij Van der Ploeg in Nederland introduceert hasjbrood. Klanten worden er echter niet ‘high’ van.

CALLANTOOG -Bakker Peter van der Ploeg van bakkerij Van der Ploeg in Nederland introduceert hasjbrood. Klanten worden er echter niet ‘high’ van.
 

Dat schrijft De Telegraaf. In het brood is weliswaar hennep verwerkt, maar de Zwitserse leverancier heeft de stof eruitgehaald die voor de roes zorgt bij rokers van een joint. De bakker introduceerde het brood al een tijdje geleden en ziet de klandizi toenemen.
De werkelijke reden voor de introductie van het brood is de positieve werking van hennep op de werking van het spier- en zenuwstelsel. Van der Ploeg ging de werking onderzoeken omdat iemand in zijn omgeving aan een ernstige auto-immuunziekte lijdt. ‘Toen ik hoorde dat één van mijn leveranciers ook hennep levert, heb ik geen moment getwijfeld’, aldus Van der Ploeg in De Telegraaf.
 
 
Reageer op dit artikel