nieuws

Bäckerei Klinsmann groeit uit tot bedevaartsoord

Nieuws

BAKKERSWERELD – Bäckerei Klinsmann, hoog in de heuvels boven Stuttgart, is dit WK een waar bedevaartsoord. Bodyguards en smeekbedes van Jurgen Klinsmann, de Duitse bondscoach moeten het familiebedrijf voor de totale gekte behoeden.

Bäckerei Klinsmann groeit uit tot bedevaartsoord

BAKKERSWERELD – Bäckerei Klinsmann, hoog in de heuvels boven Stuttgart, is dit WK een waar bedevaartsoord. Bodyguards en smeekbedes van Jurgen Klinsmann, de Duitse bondscoach moeten het familiebedrijf voor de totale gekte behoeden.
 

Bäckerei Klinsmann genoot tot voor kort vooral faam door de uitstekende kwaliteit. Maar dit WK zijn de deegmachines op hol geslagen. Camerateams, tv-stations, hordes journalisten, Duitse voetbalfans, dagjesmensen: het loopt elke dag storm. Zo erg dat Jürgen Klinsmann via een officieel statement van de FIFA iedereen heeft verzocht zijn familie met rust te laten.Er staat zelfs een bodygard voor de deur.
(bron de Stentor)
 

Reageer op dit artikel