nieuws

Actie: Brood kan altijd! en Hup Holland Hup

Nieuws

BAKKERSWERELD – Het Voorlichtingsbureau Brood maakt de komende periode weer duidelijk reclame voor brood. Zowel op scholen als via de bakkers, met de gratis poster Hup Holland Hup.

Actie: Brood kan altijd! en Hup Holland Hup

BAKKERSWERELD – Het Voorlichtingsbureau Brood maakt de komende periode weer duidelijk reclame voor brood. Zowel op scholen als via de bakkers, met de gratis poster Hup Holland Hup.
 

Komende weken is de campagne ‘Brood. Kan Altijd.’ van het Voorlichtingsbureau Brood zichtbaar op de middelbare scholen, hoge scholen en universiteiten in heel Nederland. De grote posters hangen op centrale plekken in de schoolgebouwen zoals de aula, de kantine, de mensa en de centrale hal. Scholieren en studenten komen daar enkele malen per dag. De campagne laat jongeren op een eenvoudige en herkenbare manier lekkere en bijzondere broodjes zien. Elk broodje heeft een naam, die verwijst naar een situatie en/of emotie die daarbij ‘past’.
 
Hup Holland
De poster Hup Holland Hup van het Voorlichtingsbureau Brood kan door bakkers nog steeds gratis besteld worden bij het Voorlichtingsbureau Brood in Wageningen. Dit kan via www.brood.net of per telefoon: 0317-471222. De afmeting is 50 x 70 cm en bij de poster zitten handige ophangstrips.
 
 
 
 
 

Reageer op dit artikel