nieuws

Aad en Leen Klootwijk samen verder

Nieuws

BAKKERSWERELD – Bakkerij Aad Klootwijk en Bakkerij Leen Klootwijk zijn gefuseerd. Dat maakten beide broers bekend door middel van een persbericht.

BAKKERSWERELD – Bakkerij Aad Klootwijk en Bakkerij Leen Klootwijk zijn gefuseerd. Dat maakten beide broers bekend door middel van een persbericht.
 

De nieuwe naam luidt: Klootwijk de Beste Bakker. Leon Klootwijk (zoon van Aad) wordt de manager. Door de krachtenbundeling menen de ondernemers hun positie in de markt te versterken en de kwaliteit- en servicegraad te verbeteren. De fusie moet ook leiden tot een ruimer assortiment, verbeterde recepturen en meer innovatieve producten, aldus de broers. Leen Klootwijk: ‘ De reden van de fusie is de moeilijke markt. De winkels gaan goed, maar de bakkerij moeizaam qua volume.’
 
Meer over fusie Klootwijk aanstaande donderdag in Bakkerswereld
 
 

Reageer op dit artikel