artikel

Poiesz roept diepvries- en vers gebak terug

Nieuws

Supermarktketen Poiesz haalt per direct alle vers gebak en diepvriesgebak uit de schappen.

Poiesz roept diepvries- en vers gebak terug

Het gaat om vers gebak en diepvriesgebak dat verpakt is in wit-oranje geblokte vensterdozen en dat verkocht is tot en met 5 december 2018. Dat meldt de Poiesz op zijn website. Het consumeren van het gebak kan een gevaar vormen voor de gezondheid. Poiesz: ‘Plastic deeltjes op gebak’ Volgens de supermarkt uit Noord-Nederland zijn er mogelijk plastic deeltjes van de verpakking in de taart terecht gekomen.

Geld terug

Poiesz vraagt de klanten de taart niet op te eten en terug te brengen naar de winkel. Zij krijgen hun geld terug. De keten heeft 70 winkels in het Noorden van het land.

Reageer op dit artikel