artikel

Eerste Kollenberger Spelt dag voor bakker

Nieuws

Eerste Kollenberger Spelt dag voor bakker

De eerste Kollenberger Spelt-dag is op 3 september in Geleen.

Deze middag is bedoeld voor bakkers die kennis willen maken met collega’s die al werken met Kollenberger Spelt. Tijdens het evenement bestaat de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen. De bakkers wordt gevraagd een succesvol product mee te nemen, gemaakt van Kollenberger Spelt, zodat anderen hiervan kunnen leren.

Ook wordt die middag het Erkend Streekproduct – keurmerk uitgereikt. Alle bakkers die werken met Kollenberger Spelt kunnen dan dit keurmerk als drager gebruiken. Verder zal het thema Volkoren door het NBC toegelicht worden.
De middag begint om 14.00. Locatie: Urmonderbaan 7, 6167 RD Geleen.

Aanmelden kan via bakkersdag@kollenbergerspelt.nl

Reageer op dit artikel