nieuws

Gerrit van der Velden 25 jaar bij Bakkerij Schuiteman

Mensenwerk

Gerrit van der Velden is 25 jaar in dienst als banketbakker bij Bakkerij Schuiteman. Afgelopen maandag is zijn jubileum gevierd in de bakkerij te Garderen. Meest opmerkelijke cadeau: een schaap.

Gerrit van der Velden 25 jaar bij Bakkerij Schuiteman

Feest vier je met koffie en vers gebak, is het motto van Gerrit van der Velden, banketbakker bij Bakkerij Schuiteman in Garderen. Dat gebeurde ’s ochtends ook op zijn eigen feestje: Gerrit sneed hoogstpersoonlijk de jubileumtaart aan in het bijzijn van zijn vrouw, kinderen en kleinkind.

Foto’s van 25 jaar

Bakkerij Schuiteman had er werk van gemaakt. In en rond de winkel hingen foto’s van de afgelopen 25 jaar, zodat ook klanten attent werden gemaakt op het bijzondere jubileum. Zowel werkgever Sander van den Top als Gerrits collega’s zetten de banketbakker royaal in de bloemen en cadeaus.

Levend schaap

Een levend schaap was wel de meest bijzondere verrassing. Van der Velden is een groot dierenliefhebber, het schaap komt bij de andere schapen in de wei.

Maandagavond kreeg Van der Velden een officieel diner aangeboden met familie en collega’s.

Van de Top trotse werkgever

Eigenaar Sander van de Top is blij met de jubilaris. ‘Banket is geen fabriekswerk, maar ambachtelijk vakwerk. Gerrit is een echte vakman, mensen zoals hij geven onze taarten, cakes en gebakjes net die extra smaak, uitstraling en beleving. Als brood- en banketbakkerij vinden we het bovendien fijn dat mensen lang aan ons bedrijf verbonden blijven.’

Reageer op dit artikel