nieuws

Jelmer de Ruiter commercieel manager Beko Groothandel

Mensenwerk

Jelmer de Ruiter is op 1 november 2018 bij Beko Groothandel in dienst getreden als commercieel manager. Hij is de opvolger van Theo van der Maten, die binnen Beko Groothandel de overstap heeft gemaakt naar KSI (Klant Specifieke Inkoop).

Jelmer de Ruiter commercieel manager Beko Groothandel
Jelmer de Ruiter. Foto: Beko Groothandel

De 42-jarige De Ruiter brengt veel kennis in vanuit zijn brede ervaring op het gebied van strategisch commercieel management. Zo heeft hij bij horecagroothandel Bidfood diverse functies mogen vervullen, waaronder die van verkoopdirecteur. Bij Beko Groothandel is De Ruiter verantwoordelijk voor de verkoop binnen- en buitendienst en geeft hij leiding aan de afdelingen marketing en productmanagement.

Verdere professionalisering

Marquerithe Verheul, coöperatiedirecteur Beko: ‘We zijn blij met de aanstelling van Jelmer de Ruiter. Zijn kennis, commerciële ervaring en daadkracht zullen bijdragen aan de verdere professionalisering van de commerciële afdelingen van Beko Groothandel. Tijdens gesprekken werd al snel duidelijk dat zijn visie past bij het toekomstbeeld van onze organisatie. Ik ben ervan overtuigd dat hij op commercieel gebied en als onderdeel van het managementteam van Beko Groothandel zijn bijdrage uitstekend kan leveren.’

Historie, passie en kennis

Jelmer de Ruiter: ‘Samen met de medewerkers nieuwe hoogtes bereiken en werken aan de groei van het bedrijf; ik kijk ernaar uit. De rijke historie in combinatie met de aanwezige passie en kennis zorgen ervoor dat Beko Groothandel goed gepositioneerd is voor de toekomst. Er liggen voldoende kansen in de markt en die wil ik graag benutten.’

Dochtermaatschappij

Beko Groothandel BV is één van de vijf dochtermaatschappijen van Coöperatieve Vereniging Beko u.a. Vanuit vier distributiecentra: Utrecht, Meppel, Veghel en ’s-Gravenzande, voorziet Beko Groothandel bakkend Nederland van grondstoffen en aanverwante artikelen.

Reageer op dit artikel