nieuws

Inschrijving voor BakkersVakWedstrijden 2018 geopend

Mensenwerk 581

De inschrijving voor de BakkersVakWedstrijden 2018 is geopend. Bakkers die hun vakkundige krachten willen meten met zichzelf en met collega’s kunnen zich tot 9 november online aanmelden via de website van BakkersVakWedstrijden.

Inschrijving voor BakkersVakWedstrijden 2018 geopend

Het wedstrijdboekje is te lezen op en te downloaden van de website Bakkersvakwedstrijden.nl. Via die website kunnen deelnemers zich ook inschrijven voor  de editie 2018 van de vakwedstrijden. Bakkers die vorig jaar hebben meegedaan aan de wedstrijd, krijgen het wedstrijdboekje per post thuisgestuurd. In het wedstrijdboekje staat alle belangrijke informatie voor deelnemers, zoals de wedstrijdvoorwaarden en de spelregels per product.

Producten inleveren

Producten die ter keuring worden aangeboden moeten dinsdag 13 november worden ingeleverd bij het Fries Congrescentrum tussen 13.00 uur tot 16.00 uur. Nieuw dit jaar is dat degene die de producten aflevert bij binnenkomst een envelop met wedstrijdnummers krijgt, zelf de producten moet uitpakken en voorzien van nummers. Alle producten worden dinsdagavond beoordeeld door ervaren juryleden.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking is op woensdag 14 november. Vanaf 15.00 uur zijn de zalen in het Fries Congrescentrum aan de Oprijlaan 3 in Drachten geopend en kan iedereen de wedstrijdproducten en showtafels bekijken. De prijsuitreiking begint om 17.00 uur en is in handen van cabaretier-zanger-presentator Arno van der Heijden.

Foto's

Reageer op dit artikel