nieuws

Hans Rienks nieuwe senior inkoper/accountmanager Inbak

Mensenwerk

Hans Rienks nieuwe senior inkoper/accountmanager Inbak
Foto: Inbak

Hans Rienks is met ingang van dit jaar in dienst is getreden bij Inbak ‘All into Food’. In zijn functie wordt Rienks verantwoordelijk voor een aantal inkoopgroepen op het gebied van grondstoffen en diensten. Daarnaast wordt hij accountverantwoordelijk voor een aantal klanten van Inbak. Hans Rienks is met ingang van dit jaar in dienst is getreden bij Inbak ‘All into Food’. In zijn functie wordt Rienks verantwoordelijk voor een aantal inkoopgroepen op het gebied van grondstoffen en diensten. Daarnaast wordt hij accountverantwoordelijk voor een aantal klanten van Inbak.

Opgegroeid in een bakkersgezin is Hans Rienks zijn carrière begonnen bij Royal Steensma, waarna hij diverse inkoop- en logistieke rollen in de voedselindustrie heeft vervuld. De rol van senior inkoper bij Inbak is hierop een mooi vervolg.

‘Met de komst van Hans verwelkomen wij wederom een inkoopprofessional. Hiermee versterkt Inbak het fundament van de inkooporganisatie. Als hét onafhankelijke strategische inkoopplatform werken we voor onze klanten constant aan een verdere optimalisatie van de diverse inkoopgroepen. Daarnaast ligt onze focus op het verder reduceren van kosten in de keten’, aldus Wietse Nieuwenhuis, eigenaar en founding partner van Inbak.

Triple i Sourcing Group

Inbak is onderdeel van de Triple i Sourcing Group en zusterbedrijf van de bedrijven Indusource en Indupay. Opgericht in 2006 is hét inkoopplatform een gevestigde naam binnen de inkoopmarkt van grondstoffen, verpakkingen en diensten. De klanten van Inbak zijn grote en middelgrote levensmiddelen producenten die geheel of gedeeltelijk hun inkoopportefeuille hebben uitbesteed.

Voor meer informatie: Inbak.nl

Reageer op dit artikel