nieuws

Uitzendbureau Het Ambacht zoekt ‘zelf reizende bakkers’

Mensenwerk

Uitzendbureau Het Ambacht, voor bakkers, door bakkers is voor diverse projecten over de hele wereld op zoek naar bakkers die klaar zijn voor een volgend avontuur.

Uitzendbureau Het Ambacht zoekt ‘zelf reizende bakkers’
Gert-Jan ten Napel van Uitzendbureau Het Ambacht. Foto: LinkedIn

‘Ik heb nu toch weer een mooie klus’, zegt Gert-Jan ten Napel van Uitzendbureau Het Ambacht enthousiast. ‘Voor diverse projecten over de hele wereld ben ik op zoek naar bakkers. Bakkers die klaar zijn voor een volgend avontuur. Een soort zelf reizende bakkers. Stel je voor, je reist naar de andere kant van de wereld, je helpt daar door middel van jouw expertise een bakker om zijn bedrijf te ontwikkelen. Na een aantal weken, als de missie is geslaagd, vlieg je door naar een ander land, waar je een compleet nieuwe bakkerij gaat opzetten. Dat wil toch iedereen?!’

Steeds veelzijdiger

Volgens Ten Napel wordt Het Ambacht ‘steeds veelzijdiger’. En dat wordt opgemerkt in de branche. Ten Napel: ‘Hierdoor krijgen we werk aangeboden waar we een paar jaar geleden nooit aan dachten.’

Jarenlange ervaring

Uitzendbureau Het Ambacht is er speciaal voor de bakkersbranche. ‘Door de jarenlange ervaring in de bakkerswereld weet Het Ambacht precies wat bakkersbedrijven willen en waar bakkers naar op zoek zijn. Zo bemiddelen we tussen vraag en aanbod en weten we als geen ander de juiste mensen op de juiste plaatsen in te zetten’, gaat Ten Napel verder. ‘En dan maakt het niet uit of het in Nederland is of in het buitenland. Door ons breed opgebouwde netwerk kunnen we plaatsen waar het nodig is. Dus of het nu in Nieuw-Amsterdam, New York of Kaapstad is, voor ons is niets te gek. Bovendien zijn die buitenlandse trips voor de ervaren bakker een feest. Even weg uit het normale leven en als interim naar een ver land.’

Bedrijfsleiderschap

Uitzendbureau Het Ambacht zoekt mensen die willen helpen om bakkerijen in het buitenland te verbeteren. Dit kan zijn met een tijdelijk bedrijfsleiderschap van enkele maanden of het geven van een lezing/workshop van enkele dagen. ‘Ben je toe aan een tijdelijke nieuwe prikkel, dan is dit wellicht het moment om contact op te nemen’, aldus Ten Napel.

Meer informatie is te vinden op de website Uitzenbureauhetambacht.nl.

Reageer op dit artikel