nieuws

Eelco Swierstra komt marktteam AB Mauri versterken

Mensenwerk

Eelco Swierstra komt met ingang van 1 januari 2016 het marktteam van AB Mauri versterken. Hij treedt op die datum in dienst als senior key-accountmanager.

Eelco Swierstra komt marktteam AB Mauri versterken
Eelco Swierstra treedt binnen het marktteam vanj AB Mauri in dienst als senior key-accountmanager. Foto: AB Mauri

Met een ruime marktervaring binnen de levensmiddelenindustrie en in het bijzonder de bakkerijsector heeft Eelco Swierstra veel affiniteit met het vertalen van producten en innovaties in markt concepten en klant specifieke oplossingen. ‘In de afgelopen jaren heeft Eelco bij onder meer Kerry en Dawn Foods een brede kennis van onder meer emulgatoren, enzymen en samengestelde ingrediënten voor bakkerijtoepassing opgebouwd’, aldus Leo Nobel, salesmanager Nederland van AB Mauri.

Klantoplossingen

In samenwerking met het internationale kenniscentrum voor broodverbetering, de innovatieafdeling en de marketingafdeling van AB Mauri, zal Eelco Swierstra zich in zijn nieuwe betrekking richten op het bieden van klantoplossingen c.q. een productportfolio, gebaseerd op marktkennis.

 

Reageer op dit artikel