nieuws

Banketbakkerij De Maro voldoet aan BRC- en IFS-eisen

Mensenwerk

Banketbakkerij De Maro heeft de jaarlijkse BRC-certificering ook in 2015 met goed resultaat afgerond. Daarnaast voldoet De Maro vanaf dit jaar aan de normeisen van de IFS-standaard.

Banketbakkerij De Maro voldoet aan BRC- en IFS-eisen
Banketbakkerij De Maro

Na een onaangekondigde audit in de zomer en het aangekondigde gedeelte van de audit in oktober kreeg het bedrijf in Berkel-Enschot met enkele opmerkingen BRC 7.0 status AA+ toegekend.

Higher Level

Daarnaast voldoet De Maro vanaf dit jaar aan de normeisen van de IFS-standaard. Ook deze certificering is met positief resultaat behaald. De score van 98,57% duidt op IFS Higher Level. De auditor heeft het bedrijf en het personeel volgens de banketbakkerij ‘een pluim gegeven voor de rust en orde die het uitstraalt’. ‘Ik zie zelden een bakkerij waar zo weinig op aan te merken is’, citeert De Maro de auditor.

Verrassen

‘Met deze positieve uitslagen kan De Maro in 2016 de foodmarkt opnieuw verrassen en nog meer klanten voorzien van overheerlijke producten’, aldus het bedrijf in Berkel-Enschot, dat ook in het bezit is van een SKAL-certificering en het UTZ-keurmerk.

Meer informatie over Banketbakkerij de Maro is te vinden op de website Demaro.nl.

Reageer op dit artikel