nieuws

Zeelandia partner Nederlands Patisserie Team

Mensenwerk

Zeelandia partner Nederlands Patisserie Team

Zeelandia Nederland is partner geworden van het Nederlandse Patisserie Team (PT). Achtergrond is dat de missies van beide organisaties goed bij elkaar aansluiten: het versterken van de bakkerij door het bieden van inspirerende banketcreaties.

PT-secretaris Vicky Littlejohn is blij dat Zeelandia zich als partner aansluit bij het Nederlands Patisserie Team. ‘Zeelandia is in de eerste plaats een oersterk en oer-Nederlands merk in de bakkerij met internationale bekendheid. Het is dan ook prachtig om zo’n naam als partner van het Nederlandse Patisserie Team te mogen verwelkomen’, aldus Littlejohn.
Beide partijen zijn geen onbekenden van elkaar; Zeelandia-banketadviseur Ramon Huigsloot is al jarenlang lid van het Nederlands Patisserie Team.

Reageer op dit artikel