nieuws

Puratos Group zet stappen in Health & Well-Being

Marktberichten

De Belgische Puratos Group zet stappen op het gebied van Health & Well-Being oplossingen.

Puratos Group zet stappen in Health & Well-Being
Moutproducent Estonian Malt

De Puratos Group maakt in een persbericht bekend dat het productassortiment uitgebreid wordt met gezondere oplossingen in alle productcategorieën.

Glutenvrije proefbakkerij

Puratos lanceert nieuwe initiatieven, zoals de samenwerking met de toonaangevende moutproducent Estonian Malt (foto) of de lancering van een glutenvrije proefbakkerij. Deze zijn gebaseerd op de laatste inzichten van consumenten, die Puratos haalt uit hun wereldwijde Taste Tomorrow-enquête en uit hun nauwe relatie met klanten. Het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van haar consumenten maakt al deel uit van het Puratos-DNA sinds de oprichting 100 jaar geleden.

Cleaner labels

Al jaren heeft het bedrijf gewerkt aan het verbeteren van de voedingswaarde van haar producten en het lanceren van meer transparante, ‘cleaner labels’. Daarnaast werkt Puratos ook aan biologische en plantaardige alternatieven. Uit de Taste Tomorrow-enquête blijkt dat millennials en generatie X-ers hun eetgewoonten aanpassen. Ze zijn op zoek naar gezondere alternatieven en producten die bijdragen aan hun welzijn. Om deze reden blijft Health & Well-Being prioritair in het productontwikkelingsproces van Puratos en neemt het een belangrijke plaats in in haar onderzoek en de ontwikkeling.

Lees ook: Puratos neemt Duitse tak Plange Bakery Ingredients over

Reageer op dit artikel