nieuws

Cuypers neemt afscheid met een Belgisch frietje

Marktberichten

Marc Cuypers wordt managing director van de Belgische vestiging van Zeelandia in Wommelgem. Op dinsdag 22 oktober neemt Cuypers op ludieke wijze afscheid van de Nederlandse Bakkerijbranche. Hij trakteert dan namelijk tussen 15 uur en 16.30 uur op een Belgisch frietje en een bijpassend drankje op het Agro Business park 75-83 (terrein NBC) in Wageningen.

Cuypers neemt afscheid met een Belgisch frietje
Marc Cuypers.

Marc Cuypers startte zijn carrière bij Zeelandia ooit in België. In 1996 maakte hij de overstap naar het hoofdkantoor van Zeelandia in Zierikzee en sindsdien is hij in verschillende sales- en marketingfuncties werkzaam geweest voor de Nederlandse markt. In 2014 werd Marc Cuypers benoemd tot commercieel directeur Nederland, waarin hij tot en met 1 september verantwoordelijk was voor de activiteiten van Zeelandia op de Nederlandse markt. Daarnaast bekleedde Marc Cuypers sinds 2016 de functie van voorzitter van Nebafa.

Marc Cuypers heeft de verantwoordelijkheid voor de Nederlandse markt per 1 september 2019 overgedragen aan Corné Verlind.

Het afscheid is niet toevallig in Wageningen, de regio waar vakopleiding, research en innovatie, maar ook branchevereniging NVB, het NBC en het Echte Bakkersgilde gesitueerd zijn.

Reageer op dit artikel