nieuws

Bagels & Beans presenteert Vitello Tonnato

Marktberichten

Bagels & Beans haalt Italië deze herfst naar Nederland toe met de nieuwe actiebagel, die luistert naar de naam Vitello Tonnato: een knapperige sesambagel met nieuw beleg, anders dan anders. Er wordt zoveel mogelijk met biologische ingrediënten gewerkt.

Bagels & Beans presenteert Vitello Tonnato
De nieuwe bagel Vitello Tonnato.

De Vitello Tonnato is een klassiek voorgerecht uit de Italiaanse keuken, en deze bagelvariant bevat kersverse kalfsfricandeau, tintelende tonijnmayonaise, reuze-kapperappeltjes, vitaminerijke rucola. Sinds gisteren is deze Italiaanse lekkernij in alle Bagels & Beans-walhalla’s die Nederland rijk is, te bewonderen.

Bagels & Beans

Bagels & Beans is sinds 1996 de vrijplaats voor bagels, koffie en geluk. Een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. Koffie of thee met iets erbij, een belegde bagel, bijvoorbeeld met creamcheese of de vegetarischePaddoburger, of een van de salades, sappen of healthy bites. De typische Bagels & Beans-sfeer met nadruk op persoonlijke aandacht en ambachtelijkheid blijkt aan te slaan.

Reageer op dit artikel