nieuws

Taxateurs TenBa wederom gecertificeerd

Marktberichten 347

Pieter Röling en Peter Verweij mogen zich de komende vijf jaar weer Gecertificeerd Register Taxateur bakkerij-inventarissen noemen. Zij hebben wederom een positieve uitslag mogen ontvangen vanuit Hobéon SKO, de certificeringsinstelling.

Taxateurs TenBa wederom gecertificeerd
Pieter Röling en Peter Verweij.

Hobéon SKO heeft bepaald dat de taxateurs van TenBa BV gebaseerd op ISO 17024 zijn gecertificeerd voor de volgende periode van vijf jaar. Elke vijf jaar wordt er opnieuw bepaald of een taxateur onafhankelijk, deskundig, maar ook regelmatig met zijn vakgebied bezig is. Als marktleider op het gebied van alle soorten taxaties in de bakkerijbranche, in combinatie met de deskundigheid van de taxateurs en de proactieve bijdrage in de bakkerijbranche, kunnen bakkers er dus op vertrouwen dat de taxateurs van TenBa voldoen aan de strengste eisen en normen op taxatie gebied.

De juiste taxateur?

Vraag altijd bij uw taxateur of deze gecertificeerd is volgens de internationale norm ISO 17024 en geregistreerd staat bij de Federatie Taxateurs, Makelaars en Veilinghouders (TMV) of het Verenigd register van Taxateurs (VRT). Pas dan weet u of u een deskundige taxateur heeft, die gecontroleerd wordt op zijn onafhankelijkheid, maar ook of hij zijn vak actief uitvoert.

Reageer op dit artikel