nieuws

Gemakkelijk online bestellen via mobiel

Marktberichten

Klanten kunnen vanaf nu nog gemakkelijker online brood, banket en taart bestellen bij de bakker. Op dit moment kopen drie op de tien personen iets online op hun smartphone. Dit aantal groeit steeds meer. Daarom heeft Bakkersmaat de webshop voor de bakker geoptimaliseerd voor mobiel.

Gemakkelijk online bestellen via mobiel
Klanten kunnen vanaf nu nog gemakkelijker online brood, banket en taart bestellen bij de bakker. Op dit moment kopen drie op de tien personen iets online op hun smartphone.

Online verkoop is niet meer weg te denken. Ook de klanten weten ondertussen de weg naar de bakker online te vinden. Veel klanten willen snel, gemakkelijk en zonder drempels bij de bakker kunnen bestellen. Daarom is Bakkersmaat zes jaar geleden een webshop speciaal voor bakkers gestart. Een webshop die het verschil maakt door de gebruiksvriendelijkheid en professionele fotografie. Waar in het begin bakkers nog moesten wennen aan deze nieuwe manier van verkopen, worden er nu online omzetten tussen de € 1.000,- tot € 4.000,-  per maand gehaald. Met zelfs uitschieters van € 10.000 per maand!

Mobiel

Omdat klanten steeds meer via mobiel de webshop van de bakkers bezoeken heeft Bakkersmaat de website geoptimaliseerd. Of je de webshop nu bezoekt via een smarthpone, tablet of  via de computer, de webshop is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te gebruiken.

Met de nieuwe mobiele website wil Bakkersmaat zich nog meer onderscheiden op het gebied van digitalisering. Naast de webshop die het de klant makkelijk maakt, bied Bakkersmaat ook een laagdrempelig kassasysteem die naadloos op de webshop aansluit. Tevreden gebruikers zijn onder meer Klaas Hartog, patisserie Prenger, Wim Blom en Bakkerij Ambacht.

Reageer op dit artikel