nieuws

Dunkin’ opent store in Designer Outlet Roosendaal

Marktberichten

Koffie- en donutgigant Dunkin’ opent haar deuren in Roosendaal. Na het succes van de pop-up eerder dit jaar kon een blijvende vestiging niet uitblijven in de Designer Outlet van Nederland. Vanaf 21 september 2019 10.00 uur kan het winkelend publiek ook terecht bij de Dunkin’ to-go Store voor de lekkerste koffie en donuts.

Dunkin’ opent store in Designer Outlet Roosendaal

Na de komst van een eerste Nederlandse vestiging in 2017 zijn er al stores in onder meer Amstelveen, Amsterdam, Almere, Den Haag, Hilversum, Leiden, Rotterdam, Roermond, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Friesland en Zoetermeer geopend. Daarnaast kwam eerder deze maand de succesvolle samenwerking met Jumbo naar buiten en kan je nu voor je Dunkin’ donut ook bij de Jumbo supermarkten terecht. Eind september is dan eindelijk de langverwachte permanente store in Roosendaal aan de beurt.

‘De samenwerking met Designer Outlet Roosendaal is van beide kanten zo goed bevallen, dat we meteen zijn gaan kijken naar de mogelijkheden voor een blijvende Dunkin’ Store. Nu we een passende locatie hebben gevonden binnen de outlet is het eindelijk zo veren kunnen we ook daar ons assortiment permanent aanbieden’, vertelt Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ in Nederland.

Dunkin’ Roosendaal

Op 21 september opent de Dunkin’ to- go vestiging in Roosendaal haar deuren aan de Rosada 70. De eerste honderd klanten worden beloond met een jaarlangs gratis Dunkin’ donuts. De store zal dezelfde openingstijden als de Designer outlet hanteren.

Reageer op dit artikel