nieuws

Bizerba presenteert het ‘slimme schap’

Marktberichten 286

Smart Shelf Management is een slimme oplossing van Bizerba voor de bakkerijen en bakkerswinkels. Door de geïntegreerde weegtechnologie in de schappen, weet dit ‘slimme schap’ precies hoe de voorraad ervoor staat.

Bizerba presenteert het ‘slimme schap’
Het 'slimme schap' van Bizerba. Foto: Bizerba

Wanneer in één van de vakken het brood bijna op is, wordt er een ‘low-in-stock’-alert gestuurd. Dit gaat automatisch en kan naar verschillende apparaten gestuurd worden, zoals tablets, computers, smartphones en naar de cloud. Maar ook de oven kan door deze software bestuurd worden. Deze krijgt een melding dat, wanneer de voorraad bijna op is, de oven voorverwarmd en op het juiste programma gezet moet worden.

Microsoft en Bizerba zorgen ervoor dat uw bestellingen geautomatiseerd kunnen worden en ondernemers nooit meer bang hoeven te zijn dat ze te snel door hun voorraad heen zijn. Verder is het mogelijk om de prijzen digitaal te wijzigen en de cloud gebruiken het assortiment en de productie te linken aan de klantvraag en de huidige inventaris. Doordat prijsaanpassingen, inventarisatie en aanbiedingen digitaal geregeld kunnen worden, is er minder mankracht nodig.

In de volgende editie van Bakkerswereld staat een uitgebreid artikel over het digitaliseren van kerstbestellingen.

Reageer op dit artikel