nieuws

Inventaris van La Rêve Patisserie & Chocolaterie onder de hamer

Marktberichten 1805

Inventaris van La Rêve Patisserie & Chocolaterie onder de hamer
Planeetmenger Foto’s: Troostwijk Auctions

La Rêve Patisserie & Chocolaterie stopt, na ruim een jaar in Sluis ambachtelijke bonbons & gebak te hebben vervaardigd, met haar bedrijfsactiviteiten. De volledige inventaris van het bedrijf komt door de bedrijfsbeëindiging onder de virtuele hamer van Troostwijk Auctions.

Ruim 280 kavels worden geveild op het platform van Troostwijk Auctions. Geïnteresseerden kunnen alle veilingitems bezichtigen op dinsdag 20 augustus van 09.00 tot 15.00 uur. Meebieden kan tot donderdag 22 augustus om 19.00 uur.

La Rêve Patisserie & Chocolaterie

Chocolade mallen

La Rêve Patisserie & Chocolaterie heeft begin 2018 haar deuren geopend in Sluis. Specialiteiten waren exclusieve bonbons en Frans/Belgisch gebak op ambachtelijke wijze vervaardigd. Nu La Rêve haar deuren sluit, komt de volledige inventaris onder de virtuele hamer. Eyecatchers zijn een suikerspinmachine, een chocolade tempereermachine, een jelly spray machine en diverse (koel)toonbanken. Maar er kan ook geboden worden op chocolade mallen, spiraaldeegkneders, planeetmengers, regaalwagens, verpakkingsmaterialen en veel meer.

Over de veiling

Geïnteresseerden kunnen het complete veilingaanbod bekijken op dinsdag 20 augustus van 09.00 tot 15.00 uur op de Klokstraat 15A te Sluis.

De online veiling sluit op donderdag 22 augustus 2019 vanaf 19.00 uur.

Reageer op dit artikel