nieuws

Marten en Oopjen nu ook als Rembrandt-bonbons

Marktberichten 424

Carl Schipper heeft een nieuwe creatie toegevoegd aan de portfolio van CARLZ. Een opmerkelijk uitstapje, als eerbetoon aan Rembrandt van Rijn. Bonbonkogels met de naam Marten & Oopjen.

Marten en Oopjen nu ook als Rembrandt-bonbons

Twee jaar geleden lanceerde Carl Schipper met CARLZ een collectie handgemaakte streek- en stadsbonbons. Zijn ambachtelijke bonbons worden inmiddels in én buiten Nederland verkocht.

Bonbonkogels naar Marten en Oopjen

Nu is er de nieuwe Marten & Oopjen Bonbon. Tot dit merk behoren negen ambachtelijk gemaakte bonbonkogels die zomaar gemaakt hadden kunnen zijn in 1634, het jaar dat de puissant-rijke Marten Soolmans en Oopjen Coppit zich lieten schilderen door Rembrandt. Bonbons ‘met de pure smaak van toen’, zoals de makers hun Rembrandt-bonbon omschrijven.

Bonbons en bier

De Marten & Oopjen Bonbons worden gepresenteerd in een Rembrandt-verpakking die is voorzien van de originele portretten van Marten & Oopjen. In de lijn met dit nieuwe bonbon-concept, ontwikkelde CARLZ in dit Rembrandt-jaar recent ook twee speciaalbieren, Fust Marten & Fust Oopjen én een exclusieve Rembrandt WijnCollectie die onder meer in het statige Grand Café 1e Klas op Amsterdam CS worden geschonken. www.carlz.nl

Reageer op dit artikel