nieuws

Beko promoot focaccia met receptenbundel

Marktberichten 797

Beko Groothandel brengt een speciale recepten- en bereidingsbundel uit voor focaccia’s. De bakker kan met zoet en hartig variëren in allerlei vormen en formaten.

Beko promoot focaccia met receptenbundel

De focaccia is een Italiaanse specialiteit die ook in Nederland aan populariteit wint. Met het veelzijdige product kan de bakker inspelen op nieuwe consumentengewoonten. De receptenbundel moet daarbij helpen. Zij bevat 21 recepten, van zoet tot hartig en van basic tot exclusief. Door te spelen met formaat, vorm en smaak zijn diverse variaties mogelijk.

Wegvallen traditionele eetmomenten opvangen

Het traditionele ontbijt, lunch en diner verliezen steeds meer aan populariteit, aldus Beko. De consument wordt flexibeler en individualistischer, waardoor men overstapt op meerdere eetmomenten per dag. We beslissen zelf wat we eten, waar we eten en wanneer we eten. Met de focaccia kan de bakker hier goed op inspelen.

Veelzijdig product

Luchtig, zacht, plat en olieachtig zijn de kenmerken van een perfecte focaccia. Het is een ovengebakken brood gemaakt van een simpel deeg bestaande uit bloem, olie en water. Focaccia is een smakelijk alternatief voor standaard brood en kan op elk moment van de dag gegeten worden: als basis voor een belegd broodje, als side dish tijdens het diner of gewoon tussendoor als snack.

Schröder: ‘Eeuwenoude lekkernij’

Michel Schröder Foto: archief Bakkerswereld

‘De eeuwenoude lekkernij hebben we vertaald naar hedendaagse recepten waarmee je je klanten het hele jaar door kunt verrassen!’ Vertelt Michel Schröder, baktechnisch adviseur van Beko Groothandel. ‘Zo zetten we samen het hele jaar en op elk tijdstip de focaccia in het zonnetje!’

De bundel is te verkrijgen bij afname van een zak focaccia bloem in combinatie met een doos verpakkingen of een groentemix.

Reageer op dit artikel