nieuws

Beko en Dossche Meneba introduceren Jofel-brood

Marktberichten 1416

Beko Groothandel en Dossche Mills Meneba introduceren een nieuw verkoopconcept voor de maand september: Gezond en veilig naar school, da’s Jofel! Na zes jaar Oogstbrood is de tijd rijp voor een nieuw concept dat gericht is op kinderen van alle leeftijden, een gezond ontbijt en veilig naar school. Aan de introductie is een spaaractie voor betere verlichting op de fiets gekoppeld.

Beko en Dossche Meneba introduceren Jofel-brood

Beko Groothandel heeft het Jofel-brood in samenwerking met Dossche Mills Meneba ontwikkeld, als initiatief voor een gezonde start van de dag voor iedere consument, maar vooral voor de jeugd.

Jofel-brood is een meergranenbrood op basis van tarwebloem, tarwezemelen en tarwekiemen. Daarnaast bevat het gepofte maïsbolletjes, havervlokken en rijstvlokken. Om het brood extra ‘bite’ en smaak te geven, is er een kleine hoeveelheid lijnzaad en zonnebloempitten aan toegevoegd. Het brood moet toegankelijk zijn voor alle leeftijden.

Goed ontbijt belangrijk

‘Een gezonde start van de dag is voor iedereen belangrijk. Een goed ontbijt helpt het lichaam goed te kunnen functioneren, presteren en concentreren. Een ontbijt met brood zorgt voor een goed gevuld gevoel’, aldus Beko Groothandel en Dossche Mills Meneba.

Het concept

De zomervakantie is voorbij en alle kinderen gaan in september weer naar school. Na al het lekkers van de zomer is het tijd voor gezond eten. Een gezonde start van de dag is voor iedereen goed en daar hoort natuurlijk Jofel brood bij! Brood is een bron van de dagelijkse benodigde vitamines en mineralen en is niet voor niets een onderdeel van de Schijf van Vijf.

Ventiellampjes

Als de kinderen na de vakantie weer naar school gaan begint het dan ook langzamerhand donkerder te worden. Om te zorgen dat kinderen gezond, maar ook veilig op school komen, is aan de verkoop van Jofel-brood een spaaractie gekoppeld, waarmee klanten kunnen sparen voor kleurrijke ventiellampjes. Bij aankoop van ieder Jofel brood ontvangt de klant een ‘lichtpunt’. Bij drie lichtpunten krijgt hij een ventiellichtje naar keuze.

Goed verlicht op de fiets is niet alleen extra veilig, maar ook tof! Daarom komen we dit jaar met een actie waarbij uw klanten, in de maand september, voor coole ventiellampjes kunnen sparen. Bij aankoop van drie Jofel broden ontvangt uw klant een gratis set lampjes. Deze lampjes kunnen bevestigd worden op de ventielen van de fiets en de kids fietsen vrolijk verlicht naar school.

Boterham in animatie

Nieuw dit jaar is de leuke pakkende animatie van de boterham die u op zowel uw sociale media kanalen kunt gebruiken als via uw narrowcasting in de winkel. Daarmee willen we meer klanten bereiken met deze actie voor jong en oud want ook opa’s en oma’s kunnen sparen voor de kleinkinderen. Natuurlijk wordt het concept ondersteund met een promotiematerialen pakket met posters, recepten, informatie voor winkelpersoneel, spaarkaarten en 45 sets lampjes.

Reageer op dit artikel