nieuws

Nieuwe verkooporganisatie voor Top bv

Marktberichten 564

Top bv uit Wageningen brengt de verkoop en marketing van machines voor de voedselindustrie onder in een nieuwe verkooporganisatie: Like Fresh. Alle in serie geproduceerde machines zullen vanaf deze week door Like Fresh worden vermarkt. Top zelf kan zich zo blijven focussen op ontwikkeling van nieuwe technologieën.

Nieuwe verkooporganisatie voor Top bv

Top is de innovatie-organisator achter succesvolle introducties als Cold Press, Pluckr, PurePulse, Hygienisator en Compact Food Dryer. De brede omarming van deze innovaties door de voedingsindustrie maakt dat deze machines inmiddels in serie worden geproduceerd. Om de eigen innovatiekracht hoog te houden brengt TOP de verkoop en marketing van deze machines onder bij Like Fresh.

Vernieuwende voedselverwerkende technologieën

Top zal zich zo kunnen blijven richten op de ontwikkeling van sterk vernieuwende voedselverwerkende technologieën. Daarnaast zal Top ook actief blijven in specifieke serviceprojecten voor klanten, en aan Like Fresh de benodigde ondersteuning in engineering leveren.

Like Fresh

Like Fresh – een zusteronderneming van Top – is een nieuwe organisatie waarin jarenlange expertise in de voedingsindustrie is samengebracht. ‘We bieden verregaande kennis van de nieuwste ontwikkelingen in milde conservering en opslag van groente en fruit’, aldus directeur Rob Veltman. ‘Like Fresh levert hoogwaardige oplossingen voor producenten over de hele wereld, zoals nieuwe proceslijnen of vernieuwende toepassingen binnen bestaande processen. Daarbij werken we samen met de engineers van Top bv en andere innovatieve-partners.’

Reageer op dit artikel