nieuws

Mark van der Breggen neemt volledig belang in Bakkers Brigade

Marktberichten 2637

De Van Maanen Food Groep heeft haar 60 procent aandeel in Bakkers Brigade verkocht aan Mark van der Breggen. Van der Breggen was al in het bezit van 40 procent van de aandelen en wordt hiermee nu voor 100 procent eigenaar.

Mark van der Breggen neemt volledig belang in Bakkers Brigade

De nieuwe directie zal bestaan uit algemeen directeur Mark van der Breggen, Ton Hendrikx als productie directeur en Jacco Blom als financieel directeur. Henk-Jan van Maanen zal betrokken blijven als lid van de Raad van Advies.

Toekomst

Het beleid van de nieuwe directie is de komende jaren gericht op het investeren in een verdere professionalisering van de productiefaciliteiten en de logistieke dienstverlening. Verder zal de focus liggen op (product)innovatie, digitalisering en versterking van haar marktpositie bij de cateraars, hotelketens, zorg, grote en kleine horeca en groothandel.

Bakkers Brigade

De Bakkers Brigade is een snelgroeiende bakkersorganisatie met productielocaties in Ouderkerk aan de Amstel en Amsterdam. Het bedrijf realiseert een omzet van circa 25 miljoen euro, is actief in de foodservicemarkt en levert brood en banket aan cateraars.

Reageer op dit artikel