nieuws

CSM introduceert Waldkorn Croissant en Waldkorn broodmix op Bakkersvak

Marktberichten 456

De verwachtingen van bakkers en consumenten veranderen continu. Om daarop in te spelen komt CSM Bakery Solutions naar de Bakkersvak met de Waldkorn Luxe Croissant en Waldkorn Balance broodmix.

CSM introduceert Waldkorn Croissant en Waldkorn broodmix op Bakkersvak
Brood van de CSM Waldkorn Balance-broodmix. Foto's: CSM

De Waldkorn Luxe Croissant van CSM is rijk aan vezels en vol van smaak. Deze wordt gemaakt met een speciale mengeling van granen en zaden, die moet zorgen voor de smaak en de authentieke, ambachtelijke uitstraling.

Net als elk Waldkorn-product wordt deze voorgerezen croissant bereid met respect voor traditie en ambacht en met ingrediënten die alle tijd krijgen om te rijpen en te groeien. De krokante korst, verfijnde botersmaak (22% boter) en luchtige structuur zorgen voor een premium product om intens van te genieten. Ideaal bij een rijkelijk ontbijt of luxueuze brunch, thuis of on-the-go. Een absolute meerwaarde voor elke bakker en elke consument, laat CSM weten.

Licht broodmix

Waldkorn Balance lichte variant broodmix is rijk aan vezels en vol van smaak, dankzij een subtiele mengeling van oergranen, specerijen, pitten en zaden. De oergranen worden, speciaal voor Waldkorn, geteeld met respect voor het oude ambacht en kennis van zaken.

Zoals alle Waldkorn-producten draagt het een ‘Our Bread Commitment’-label*, de garantie voor een puur en natuurlijk product dat past in een gebalanceerd voedingspatroon voor jong en oud. ‘Net wat klanten verwachten, vandaag de dag.’
De nieuwe broodmix biedt de bakker de vrijheid om zelf creatief aan de slag te gaan. De ideale toevoeging voor elke bakker en elk broodassortiment.

Inhoud van de mix

•Rijk aan vezels
•Met oude granen:
-Khorasan: dit oude graan uit West-Azië heeft een lekker zoete smaak met noot- en boterachtige toetsen.
-Emmer: de voorloper van spelt en tarwe, oorspronkelijk geteeld in Mesopotamië. Lichtjes zoet en nootachtig.
-Wilde rogge: deze oorspronkelijke variant van rogge, die tijdens het bakproces voor een heerlijk aroma zorgt, is meer dan 7.000 jaar oud.
•Smaakmakers als zonnebloempitten, roggedesem en specerijen.
•Lekker puur

Wat betekent Commitment-label*

-Geen E-nummers
-Geen lactose
-Geen toegevoegde suikers
-Palmvrij
•50 % broodmix, combineerbaar met 50 % witte bloem of 50 speltbloem
•Geschikt voor vloerbrood en busbrood
•Goede verwerkingseigenschappen
•Perfecte bakeigenschappen (volume en ovensprong)
•Prima vershoudbaarheid
•Geschikt voor veganistische bereidingen

Reageer op dit artikel