nieuws

Beko introduceert: Beko Koffie

Marktberichten 1209

Beko introduceert tijdens de Bakkersvak een compleet nieuw concept: Beko Koffie. Hiermee kunnen brood- en banketbakkers koffie en thee in hun winkels en een assortiment ‘to go’ voor de verkoop aanbieden. Of er een lekker ‘bakkie’ mee zetten voor de medewerkers.

Beko introduceert: Beko Koffie
Beko presenteer Beko Koffie op Bakkersvak 2019

Met Beko Koffie lanceert Beko een uniek concept in de markt. Door de samenwerking met een professionele partner als Jacobs Douwe Egberts Professional is Beko in staat klanten een compleet pakket op het gebied van koffie en thee aan te bieden: van koffiebonen en blends tot machines, maar ook kopjes, schotels, verpakkingsmaterialen, reclame-uitingen en bekers om mee te nemen.

Bovendien verzorgt Beko Koffie voor geïnteresseerde ondernemers een advies op maat en alle benodigde trainingen.

Goede marges op koffie en thee

Koffie en thee kennen goede marges. Dat maakt het tot aantrekkelijke producten om in een bakkerswinkel op te nemen. Bovendien passen koffie en thee uitstekend bij het assortiment van een ambachtelijke bakker, vindt Marquerithe Verheul, directeur bij Beko Coöperatie.

Koffie en thee horen helemaal thuis in een brood- of banketbakkerij

‘Koffie en thee horen helemaal thuis in een brood- of banketbakkerij. Of je het nou aan een tafeltje serveert of in een beker om mee te nemen: je komt ermee tegemoet aan de wensen en behoeftes van de hedendaagse consument. Daarmee zorg je voor onderscheidend vermogen en trek je nieuwe klanten aan’, aldus Verheul.

Marktaandeel

Beko Koffie wordt geïntroduceerd tijdens de aankomende editie van Bakkersvak, op zondag 10 tot en met dinsdag 12 maart. Op de stands van Beko zijn vertegenwoordigers aanwezig om meer informatie te geven.

‘Met Beko Koffie willen we bakkers helpen hun rendement te verbeteren en een nieuwe doelgroep aan te boren’,  aldus Verheul. ‘In Nederland drinken we jaarlijks maar liefst zeventien miljard kopjes koffie met elkaar. Een groot deel daarvan wordt buitenshuis geconsumeerd. Daarvan kan de ambachtelijke bakker zeker profiteren.’

 

Reageer op dit artikel