nieuws

BRC-certificaat voor Beko Groothandel

Marktberichten 861

Beko Groothandel BV heeft in november het BRC Storage en Distribution certificaat behaald. De vestigingen van Beko Groothandel in Meppel, Utrecht, Veghel en ’s-Gravenzande zijn door certificatie-instelling DNV GL beoordeeld en gecertifieerd op A-niveau.

BRC-certificaat voor Beko Groothandel
Pieter Lemstra (l) overhandigt het certifcaat aan Harry Budding. Foto: Beko

De wereldwijd erkende BRC Storage en Distribution-norm is ontwikkeld voor bedrijven die zich evenals Beko Groothandel bezighouden met de verkoop, opslag en het distribueren van grondstoffen en voedingsmiddelen. De norm omvat voedselveiligheidseisen, aangevuld met een gedocumenteerd kwaliteitssysteem, alsmede concrete eisen met betrekking tot de continuïteit, bedrijfsinrichting en hygiënestandaarden (werken en persoonlijke hygiëne).

Streven naar continue verbetering

Beko Groothandel houdt zich bezig met de verkoop, de opslag en het distribueren van bakkerijgrondstoffen en -benodigdheden. Er wordt gestreefd naar een continue verbetering van producten en diensten, om zodoende de klanten van Beko Groothandel een objectieve kwaliteitsgarantie te kunnen bieden. Dit wordt gedaan door middel van periodieke controles en metingen, waarbij de gestelde BRC-normen het uitgangspunt zijn.

Over Beko

Beko Groothandel BV is een van de vijf dochterondernemingen van Coöperatieve Vereniging Beko.

Meer informatie over Beko Groothandel is te vinden op de site. Daar zijn ook de behaalde BRC-certificaten terug te vinden.

 

Reageer op dit artikel