nieuws

Zeelandia maakt IBA-stand 2018 virtueel

Marktberichten 985

Zeelandia nodigt bakkers uit om haar stand van de IBA 2018 nogmaals te bezoeken, dit keer virtueel. Op die manier kunnen bakkers die niet in de gelegenheid waren zelf naar München te reizen, of zij die dat nog eens willen doen, de belevenissen op de stand (alsnog) meemaken.

Zeelandia maakt IBA-stand 2018 virtueel

De uitnodiging voor het inventieve virtuele standbezoek van Zeelandia past helemaal bij het beeld dat IBA 2018 naliet; behalve blinkende apparatuur en prachtige vaktechniek, vielen de vele virtuele presentaties op de beurs op.

Bezoek de online-stand

De Zeelandia-stand kan hier online en zelfs in 3D worden bezocht.

Luisteren naar experts

De internationale grondstoffenleverancier en conceptbedenker maakt het met de virtuele versie van haar 2018 IBA-stand mogelijk dat bezoekers virtueel kunnen rondlopen en naar experts kunnen luisteren.  De informatie en de films kunnen worden bekeken of worden gedownload. Op die manier kunnen ‘bezoekers’ meer te weten te komen over opmerkelijke kansen die Zeelandia biedt om bakkers succesvol te maken.

Reageer op dit artikel