nieuws

Chocolade Kusjes krijgen kleurrijke boost

Marktberichten 802

De chocoladetraktaktie Kusjes krijgt een nieuwe boost van CarlZ. Op de Vakbeurs Foodspecialiteiten, begin oktober, lanceerde het marketingbureau van Carl Schipper uit Hilversum ‘Colourfull Kisses’.

Chocolade Kusjes krijgen kleurrijke boost

Kusjes is een exclusieve chocolade-traktatie uit het huis van CarlZ. Een chocoladeproduct dat op maat wordt gemaakt; de verkopende partij kan er eigen plaatsnaam, bedrijfsnaam, of merknaam aan meegeven.

Het gaat om eersteklas chocolade kusjes, gemaakt door de meesterchocolatiers van Geruba Chocolade van de Belgische chocolade van Callebaut.

Colourful Kisses

Nieuw is dat de Kusjes in allerlei kleuren kunnen worden aangeboden: Colourful Kisses. Gekozen kan worden voor één kleurstelling (geheel puur of melk bijvoorbeeld) of in een combinatie van 9 kleuren en smaken. Ze zijn onlangs op de Vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten gelanceerd.

Schipper: ‘In land- of stadskleuren? Club- of carnavalskleuren? Bedrijfskleuren? Of welke kleurcombi dan ook? Het kan allemaal. Zelfs zwarte, gouden en zilveren KUSJES zijn leverbaar. Wat dacht u van een eigen wikkel met de tekst: Kusjes uit Zwolle van Bakker Bontekoe? Of Kisses from The Hague? Of hoe leuk is het zo’n doosjes chocolade-kusjes te ontvangen bij aankoop van een nieuwe keuken of een nieuwe scooter? Wij bieden u ze allemaal.’

Bestellen via website

Kusjes zijn vanaf 100 doosjes op kleur te bestellen via de website, inclusief private label met tekst naar keuze.

Reageer op dit artikel