nieuws

Klassieke en trendy dessins bij Beko Verpakkingen

Marktberichten 787

De nieuwe najaarsbrochure van Beko Verpakkingen kenmerkt zich door verpakkingen met een traditionele, ambachtelijke uitstraling. Tegelijkertijd valt een eigentijds karakter van de verpakkingen op.

Klassieke en trendy dessins bij Beko Verpakkingen

Verpakkingen kunnen verkoopcijfers flink laten stijgen, meldt Beko Verpakkinge. Maar welke raken de ‘koopknop’ in het consumentenbrein? En welke verpakkingen passen het beste bij het assortiment en budget van de bakker-ondernemer?

Nieuwe brochure

De nieuwe brochure van Beko Verpakkingen geeft een impressie van een assortiment voor het komende najaar en de feestdagen. In de brochure staan verpakkingen voor Sinterklaas, kerst en oud & nieuw, maar ook (luxe) chocoladeverpakkingen, bakvormen en aankledingen voor speculaas. 

‘Succes begint bij een goede voorbereiding, van bakkerij tot presentatie. Verpakkingen dus. Stem ze optimaal af op uw assortiment en maak van uw margepakkers echte hardlopers’, meldt Beko Verpakkingen.

Online bekijken

De najaarsbrochure 2018 van Beko Verpakkingen is online te bekijken.

Reageer op dit artikel