nieuws

Royal Smilde geeft aardbei-pakket cadeau  via Beko Groothandel

Marktberichten 1781

Royal Smilde geeft aardbei-pakket cadeau  via Beko Groothandel
De actie is bedoeld voor de consument.

Iedere bakker krijgt bij een geselecteerd aantal producten van Pruvé en Van de Leur gratis aardbei-pakketten via Beko Groothandel. Elk pakket bevat 40 zakjes met aardbeizaadjes waarmee de consument thuis aan de slag kan.

Bij het aardbei-pakket dat Royal Smilde cadeau doet, is ook reclamemateriaal en een digitaal promotiepakket voor in de winkel beschikbaar. Met de aardbeizaadjes kan de consument ook thuis aan de slag. Zo kunnen ze hun eigen aardbeituintje kweken!

Royal Smilde is met de actie via Beko Groothandel begonnen omdat het voorjaar is en de dagen lengen. ‘Dat kan maar één ding betekenen: het aardbeienseizoen is weer in volle gang! Daar kan je in de bakkerij natuurlijk genoeg mee. Van verse sloffen en taarten tot schelpen en vlaaien; gevuld met de heerlijke zomerkoninkjes tover je iedere bodem om in heerlijk zomers gebak. Daar krijgen wij geen genoeg van! Omdat de aardbei in bijna iedere bakkerij de komende tijd een hoofdrol speelt, is het natuurlijk ontzettend leuk om ook de consument daarmee te verrassen’, aldus de leverancier.

Voor ieder wat wils

Bij Royal Smilde Bakery kan iedere bakker terecht. Of jou nou vlaaien verkoopt of toch liever voor een knapperige schelp of tartelet gaat; er is voor ieder wat wils. Onder de merken Pruvé en Van de Leur wordt een brede range aan bodems aangeboden.

Naast het huidige assortiment is Smilde ook continue aan het ontwikkelen op het gebied van nieuwe en verbeterde producten. Zo zijn er op de Bakkersvak dit jaar nieuwe harde wener bodems geïntroduceerd die perfect zijn voor de ambachtelijke bakkerij. Deze bodems in 3 maatsoorten doen uiteraard ook mee met deze actie. Daarnaast bestaat het geselecteerde assortiment waarbij deze actie geldt uit een aantal vlaaien, tarteletten en schelpen.

Bestellen of meer informatie?

Bakkers kunnen voor meer informatie of voor het plaatsen van een bestelling terecht bij één van de accountmanagers van Royal Smilde Bakery of Beko Groothandel.

Reageer op dit artikel