nieuws

Kusjes van Carlz gaat Europa in

Marktberichten 2562

Kusjes van Carlz gaat Europa in
Foto: carlz.nl

Het chocolade-concept ‘Kusje uit…’ van Carz (ook de createur van de streek- en stadsbonbons van De Nederlandse Bal Collectie), werd eind 2017 in Nederland gelanceerd. In samenwerking met chocolatier Geruba Chocolade gaat het concept nu Europa in.

‘Kusjes uit…’ bestaat uit negen chocolade-kusjes in de gouden doos voorzien van een wikkel met teksten als o.a. Kusjes uit Den Haag of Kusjes van mama. Inmiddels zijn er tal van Nederlandse teksten verkrijgbaar en is het mogelijk ‘Kusjes uit/van…’ met eigen (plaats)naam te bestellen.

Nu ook internationaal

Het concept van Carlz gaat nu, dankzij verdere samenwerking met chocolatier Geruba Chocolade in Schinnen in Limburg, over de grens. Ook ‘buitenlandse kusjes’, zoals o.a. Kisses from Milano, London, Paris, Brussels en Munich en tal van andere varianten zijn inmiddels verkrijgbaar.

Rolverdeling

In de samenwerking tussen de partijen neemt Geruba Chocolade de rol van producent en die van distributeur op zich en legt Carlz zich toe op de ontwikkeling van nieuwe bonbon- en chocolade-creaties.

Lees ook: De Nederlandse Bal Collectie presenteert een Limburgse variant

Foto's

Reageer op dit artikel