nieuws

Extra workshops Getoerd Gerezen bij BIC

Marktberichten 1626

Extra workshops Getoerd Gerezen bij BIC
De kunst van de gelaagdheid.

Beko Groothandel en Sonneveld hebben het aantal workshops Getoerd Gerezen uitgebreid. Dit najaar vinden 8 extra sessies plaats.

De workshops Getoerd Gerezen, die Beko Groothandel organiseert in samenwerking met Sonneveld, in het Beko Inspiratie Centrum (BIC) in Utrecht, blijken erg succesvol te zijn. Om die reden heeft de grondstoffenleverancier in oktober 8 extra workshops gepland.

Techniek van de laagjes

Tijdens de workshops voor klanten Beko Groothandel, geeft onder anderen vaktechnisch adviseur Michel Schröder uitleg over de techniek en kunst van de gelaagdheid van getoerd gerezen deeg. Bakkerswereld maakte er onlangde deze video.

Reageer op dit artikel