nieuws

De Nederlandse Bal Collectie presenteert een Limburgse variant

Marktberichten 1143

Het is inmiddels de achtste streek- en stadsbonbon-creatie binnen de Nederlandse Bal Collectie: De Limburgse Bal. Een bonbon gemaakt van een fijne ganache, in combinatie met 100% pure Jonagold appelstroop uit Limburg.

De Nederlandse Bal Collectie presenteert een Limburgse variant
Foto: Hans Timmermans Fotografie

Carlz, de bedenker en producent van De Limburgse Bal en van de overige variëteiten, slaat voor deze bonbonbal de handen ineen met De Stroopstooker uit Limburg, die zorgt voor de Limburgse appelstroop. Een friszoete bonbon-creatie is het resultaat.

De Nederlandse Bal-Collectie

Naast de Limburgse Bal zijn er al meerdere varianten uitgebracht. Zo kwam er bijvoorbeeld vorig jaar zomer ze Gooische Bal op de markt. Een bonbon-bal met Gooise honing en een vleugje whisky.

Reageer op dit artikel