nieuws

Vipam lanceert nieuwe website en webshop

Marktberichten 1714

Vipam lanceert nieuwe website en webshop
De nieuwe website van Vipam.

Na een periode van vernieuwen en optimaliseren staan de nieuwe website en webshop van Vipam online. Beide zijn in een nieuw jasje gestoken en voorzien van een fris en eigentijds design vol beleving.

De belangrijkste vernieuwingen in de website en webshop van Vipam zijn de nieuwe opzet, filteropties per merk en een aangepaste menustructuur in de webshop waardoor het gemakkelijker wordt om de favoriete decoraties en grondstoffen te vinden. Er is een media galerie gemaakt per merk waar de laatste promoties, instructies of inspirerende beelden in worden gedeeld. Tevens is de receptenservice uitgebreid met nieuwe recepturen, waaronder de producten van de succesvolle eindejaarsdemonstratie.

Uitgebreidere factuur- en leveringsmethode

De website en webshop zijn vernieuwd, maar verder kunnen bakkers nog steeds bij Vipam terecht voor een breed assortiment exclusieve grondstoffen en decoraties van hoge kwaliteit. De factuur- en leveringsmethode zijn wél uitgebreid, voor nog meer gemak. Vanaf nu is het mogelijk om bijvoorbeeld de leveringen via de Beko te laten verlopen of Vipam een bericht te sturen bij de bestelling.

Inloggegevens en bestelgeschiedenis

De inloggegevens van bestaande klanten zijn niet veranderd, dus klanten kunnen moeiteloos winkelen in de vernieuwde webshop. Vanaf nu wordt de (online) bestelgeschiedenis bovendien onthouden, zodat het bestellen van de vertrouwde producten nog gemakkelijker en sneller gaat.

Anders nog iets?

Vipam staat open voor uw tips, dus schroom niet om te laten weten wat u vindt van de nieuwe website en webshop. Mist u producten of heeft u suggesties voor het assortiment? Laat het weten via Erik van Leyden (erik@vipam.nl).

Kortingsactie Vipam

Speciaal voor de lezers van Bakkerswereld heeft Vipam een kortingsactie in het leven geroepen. Bezoekers ontvangen eenmalig 5% korting op de bestelling door de kortingscode ‘bakkerswereld’ te gebruiken bij het online afrekenen. Deze code is alleen online geldig, niet inwisselbaar tegen contanten en geldig tot 10 december 2017.

Reageer op dit artikel