nieuws

Integrated Bakery bouwt samenwerking met BakeKing in Oost-Afrika uit

Marktberichten 1009

Integrated Bakery (IB) gaat samenwerken met Willem Jongens van BakeKing Solutions (BKS) om de focus op Oost-Afrika verder uit te breiden. Jongens vertegenwoordigt IB vanuit zijn kantoor in Nairobi, Kenia.

Integrated Bakery bouwt samenwerking met BakeKing in Oost-Afrika uit
Willem Jongens van BakeKing Solutions. Foto: BI

De samenwerking van Integrated Bakery richt zich op de levering van bakkerijmachines en totale oplossingen, de derde pijler van BakeKing Solutions.

Als een klant behoefte heeft aan een totale (turn-key)-oplossing vertegenwoordigt BKS Integrated Bakery aangezien IB als systeem-integrator in staat is om verschillende bakkerijmachines, systemen en merken te combineren tot een compleet werkende technische oplossing.

Internationale ervaring

Willem Jongens van BakeKing Solutions is nu 35 jaar actief in de bakkerij-industrie. Als jongste van een bakkersgezin werkte hij over de hele wereld, van Nederland tot West-Indië en Saoedi Arabië, bij  zowel ambachtelijke als industriële bakkerijen. Sinds 2012 woont Jongens in Nairobi waar hij onlangs zijn bedrijf BakeKing Solutions startte.

IB neemt van 28-30 november deel aan de Food & Drink East Africa-beurs in het Dome-evenement centrum in Nairobi.

3 pijlers

BakeKing Solutions kent 3 pijlers in de dienstverlening:

  • Levering van grondstoffen
  • Technisch onderhoud op productkwaliteitsproblemen en technische problemen op machines.
  • Levering van bakkerij machines en totale oplossingen.
Reageer op dit artikel