nieuws

Bagels opgenomen in assortiment Dero Foods

Marktberichten 911

Dero Foods heeft drie smaken bagels én een mini bagel aan het assortiment toegevoegd. Bagels zijn gezond, populair en op veel momenten te gebruiken.

Bagels opgenomen in assortiment Dero Foods
Mini Bagels van Dero Foods.

Na de enthousiaste reacties op de Horecava en Gastvrij Rotterdam heeft Dero Foods besloten de bagels een vast plekje in het assortiment te geven.

Drie smaken

Naast de Naturel bagel in twee formaten (normaal en mini), heeft Dero Foods ook de smaken Sesam en Cheese & Jalapeño geïntroduceerd. Met deze broodjes is eindeloos te variëren met verschillende soorten beleg. De bagels worden gemaakt van alleen natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van conserveringsmiddelen en kunstmatige toevoegingen. Ze bevatten minder dan 3 procent vet en zijn een bron van vezels, een gezonde keuze.

Natuurlijke fermentatie

De van origine Amerikaanse broodjes worden gemaakt volgens de California Method™. Ze worden hierbij op natuurlijke wijze gefermenteerd door ze gedurende 24 uur langzaam te laten rijzen. Vervolgens worden ze gestoomd. Het koken van bagels staat bekend als dé manier, maar de lange tijd dat de broodjes van Dero Foods rijzen, geeft ze een superieure smaak en dezelfde textuur als de gekookte variant. Het stomen voorkomt de inconsistenties van gekookte bagels en het toevoegen van suiker is op deze manier niet nodig.

Veel variatiemogelijkheden

Bagels zijn de hele dag door te gebruiken: als ontbijt met bijvoorbeeld bacon en ei, tijdens de lunch als luxe broodje, als snack tussendoor of geserveerd naast de soep. De mini variant is perfect voor buffetten en de High Tea.

De klassieke New York Bagel is belegd met roomkaas, gerookte zalm en ui, maar de mogelijkheden zijn eindeloos.

Reageer op dit artikel