nieuws

Vipam organiseert eindejaarsdemonstratie patisserie

Marktberichten

Vipam organiseert eindejaarsdemonstratie patisserie
Hidde de Brabander gaat op voor het Meesterexamen Patisserie Foto: Martijn Kuijs

Vipam organiseert in samenwerking met verschillende partners waaronder Fruit life, Debic, Dobla, Koppert Cress, Remy Cointreau en Royal Steensma op 4 oktober een eindejaarsdemonstratie gericht op patisserie in het Miele Experience Center in Vianen.

Op woensdag 4 oktober start de eindejaarsdemonstratie om 10.30 uur met demonstraties van Hidde de Brabander en Marijn Coertjens.

Demonstrateurs

De Brabander is bekend van 24Kitchen en heeft als patissier gewerkt bij de Librije en Parkheuvel. Vorig jaar heeft hij zijn eerste patisserie boek uit gegeven en momenteel runt hij zijn eigen bedrijf Dreams of Magnolia. Coertjens is patissier en chocolatier en heeft zijn eigen zaak in Gent België. Daarvoor was hij werkzaam bij hotel The Peninsula in Hong Kong en deed mee aan verschillende wedstrijden waaronder Coup du Monde.

De Brabander en Coertjens zullen zes recepten demonstreren. Aanvang van de demonstratie is 11.00 uur en de dag zal eindigen rond 16.30 uur met een netwerkborrel. Kosten per deelnemer bedragen €75. Er is ruimte voor 120 deelnemers, momenteel heeft de organisatie al 90 inschrijvingen.

Inschrijven

U kunt zich opgeven bij Vipam of een van de andere partners voor dit evenement. U kunt bellen of mailen met uw contactpersoon van het bedrijf. Vipam is te bereiken op 0345565670 of mail naar info@vipam.nl

Bekijk hier de uitnodiging van de eindejaarsdemonstratie

Reageer op dit artikel