nieuws

Meneba en Beko brengen opnieuw Oogstbrood

Marktberichten 377

Meneba en Beko brengen opnieuw Oogstbrood

Beko Groothandel en Meneba vinden dat de oogst van de eerste tarwe van het jaar volop aandacht verdient. Hiervoor is, evenals in voorgaande jaren, een speciaal Oogstbrood ontwikkeld.

De basis van Oogstbrood is tarwe-roggemeel waarmee een vezelrijk brood wordt gebakken. Oogstbrood is net zo vezelrijk als volkorenbrood. Volkorenbrood is een belangrijk onderdeel van de vernieuwde Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. In Oogstbrood zijn de gehele tarwe- en roggekorrel verwerkt. Hierdoor zijn alle voedingsvezels, vitamines en mineralen die zo belangrijk zijn om je lichaam fit en gezond te houden aanwezig gebleven. Roggemeel geeft naast malsheid ook zijn kenmerkende smaak aan Oogstbrood.

Promotie

Meneba en Beko bieden een promotiepakket aan, aan geïnteresseerde ondernemers. In het promotiepakket zit een vloer-display die als blikvanger in de winkel kan worden geplaatst op een centrale plek. Ook is er speciaal voor Oogstbrood een consumentenfolder ontwikkeld, die aan uw klanten meegegeven kan worden.

Interesse

Neem voor meer informatie en promotionele ondersteuning in de winkel contact op met de accountmanager van Beko Groothandel of Meneba BV.

Reageer op dit artikel