nieuws

Koopmans brengt Prémax Geroosterd Gemalen Meergranen-mix op Bakkersvak

Marktberichten

Koopmans brengt Prémax Geroosterd Gemalen Meergranen-mix op Bakkersvak

De Prémax Geroosterd Gemalen Meergranen-mix is een mix met, de naam zegt het al, geroosterde en gemalen zaden en pitten. ‘Doordat de zaden en pitten geroosterd en gemalen zijn, komt de smaak goed tot zijn recht in het gehele brood’, vertelt Meester Boulanger Wietse Schiere van Koopmans Meel.

‘Met de mix kun je een meergranenbrood bakken met verborgen pitten en zaden. De smaak van het brood is intens doordat de zaden en pitten geroosterd zijn’, vertelt Schiere. ‘Vervolgens worden deze zaten en pitten gemalen. Hierdoor wordt de smaak goed verdeelt over de gehele mix. Doordat de mix gladder van structuur is dan andere mixen, kun je er ook heel goed croissants van maken.’

De Prémax Geroosterd Gemalen Meergranen-mix van Koopmans Meel is 100 % natuurlijk, vrij van enzymen en toevoegingen. Bakkers hebben de vrijheid om met de mengverhouding van de mix met bloem te bepalen.

Reageer op dit artikel