nieuws

Alle bedrijven van Beko presenteren zich op Bakkersvak

Marktberichten 272

Alle bedrijven van Beko presenteren zich op Bakkersvak

Beko staat met meerdere bedrijven op de Bakkersvak. Lees hieronder dat de verschillende bedrijven te bieden hebben op de beurs.

Beko Advies richt zich op de beurs op het onderwerp bedrijfsoverdracht. Bakkers kunnen zich op de beurs bij Beko Advies aanmelden voor twee uur gratis advies op het gebied van verkoopbaarheid van hun bedrijf.

Groothandel

Baktechnisch adviseur Michel Schröder van Beko Groothandel neemt u tijdens Bakkersvak mee in de wereld van de Focaccia en Panettone. Deze Italiaanse delicatessen worden gemaakt met de beste Italiaanse bloem van Molino Dallagiovanna, Beko Groothandel heeft daarvoor twee speciale bloemsoorten naar Nederland gehaald. Naast de traditionele Panettone met sinaasappel en rozijnen zal Schröder ook andere smaken laten proeven. Hij laat zien hoe bakkers kunnen inspelen op het voorjaar met deze producten en natuurlijk kunt u komen proeven!

BG Panetonne

In het voorjaar gaat Beko Groothandel van start met een aantal interactieve demonstraties waarbij bakkers zelf kunnen leren hoe zij de lekkerste Panettone en Focaccia kunnen maken.

Schröder  en de accountmanagers van Beko Groothandel informeren u graag tijdens Bakkersvak en ter plaatsen kunt u zich inschrijven voor een van de demonstraties.

Techniek

BT BekostoneBeko Techniek neemt dit jaar deel met twee stands aan de Bakkersvak 2017. Stand C1013 is geheel gewijd aan vier thema’s. Hier richt Beko Techniek zich op het bakken, snijden en kneden. Ook wordt hier Chocolade Compleet, een gezamenlijk initiatief van Beko en Callebaut, gedemonstreerd. In stand D1021 exposeren preferred dealers als Chocolate World en Bear Varimixer een uitsnede uit hun assortiment en de afdeling Bakkerijgereedschap brengt innovatieve introducties en kwalitatieve bakkerijgereedschappen.

Verpakkingen

Beko Verpakkingen toont verschillende verpakkingen op de beurs, waaronder een mannensleeve.
Een sleeve (hoes) die eenvoudig over een schnittdoosje 25x10x9 cm geschoven kan worden. Een verpakking speciaal voor mannen.

BV Mannensleeve chique

Aansluitend op het Chocolade Compleet-concept presenteert Beko Verpakkingen tijdens Bakkersvak verpakkingen en allerlei soorten, maten en kleuren. Lentegroen of warm rood? Beschrijfbaar doosje of transparante koker?

Beko Verpakkingen heeft twee populaire verpakkingen nog feestelijker gemaakt. De cijfertaartdoos en de halve meter taartdoos.

Beko Verpakkingen toont verschillende milieuvriendelijke, papieren bakvormen op de beurs.

Stolp International

Stolp-International presenteert een nieuwe lijn klein verpakkingen. Tijdens Bakkersvak kunt u in de stand van Stolp terecht met al uw vragen over het assortiment van Stolp en u kunt de producten in de nieuwe verpakkingslijn zelf beoordelen.

ST hazelnoten

Reageer op dit artikel