nieuws

Beko Verpakkingen zet succes Dessin Chalk voort

Marktberichten

Beko Verpakkingen zet succes Dessin Chalk voort

Na het succes van de chocolade/koekdoosjes in Dessin Chalk vorig jaar, introduceert Beko Verpakkingen nu Liefdes-doosjes in dessin Chalk. Dit keer met een andere opdruk, maar natuurlijk ook met ruimte voor een persoonlijke boodschap.

‘Sinds de introductie vorig jaar zijn de Chalk-doosjes een doorslaand succes, origineel en uniek’, vertelt Ronald Pijl van Beko Verpakkingen. ‘Naast de vertrouwde Chalk-doosjes is het assortiment nu uitgebreid met Liefdes-doosjes in dessin Chalk, ook deze keer met een speciale bijgeleverde stift zodat u – of uw klant – zelf een (liefdes)boodschap kan aanbrengen.

Gelegenheden

De doosjes zijn geschikt voor verschillende gelegenheden zoals Valentijn, Moederdag en Vaderdag. ‘(Banket)bakkers zijn super enthousiast en de doosjes liggen ook nu al in de (banket)bakkerij’ weet Pijl. ‘Eigenlijk is er geen gelegenheid voor nodig om dit doosje in uw (banket)bakkerij te leggen. Met een persoonlijke tekst, spreuk, wens of kindertekening valt dit doosje toch altijd in de smaak?’

De Liefdes-doosjes in Dessin Chalk zijn per 100 stuks verkrijgbaar in 2 formaten vanaf € 0,39 per stuk, inclusief stift.

Reageer op dit artikel