nieuws

Patisserie in nieuwe jas met Beko Verpakkingen

Marktberichten 92

Naast de bestaande caisses en kartonnen schotels voor gebak introduceert Beko Verpakkingen nu ook kunststof schotels in verschillende varianten en kleuren. Doel van de verpakkingen is om producten meer uitstraling te geven en de klanten meer gemak.

Patisserie in nieuwe jas met Beko Verpakkingen
Beko Verpakkingen

Nieuw zijn bijvoorbeeld stevige PET-schotels in zwart, of PS-schotels in zwart en fuchsia, die voorzien zijn van een handig lipje.

Gelegenheden

‘De schotels met lipje zijn perfect voor uw stuks gebak of kleine hapjes voor bijvoorbeeld een bruiloft, high tea of geboortefeest. Makkelijk om te pakken en/of uit te delen, en tevens hygiënisch’, vertelt Ronald Pijl van Beko Verpakkingen. ‘Beko Verpakkingen creëert hiermee een onderscheidend vermogen voor het ambacht’.

 

Reageer op dit artikel