nieuws

Buongiorno: desembrood met Italiaanse twist

Marktberichten 10

Bakkerij Danvo uit Riel komt in de zomer van dit jaar met het Buongiorno-brood, een onderdeel van de premium Pain d’Anveau-broodlijn. Dit broodconcept is gebaseerd op 100% speltbloem en natuurdesem, gedecoreerd met zonnebloempitten. 

Buongiorno: desembrood met Italiaanse twist
Brood met een Italiaanse look.

Speciaal voor de lancering van het Buongiorno-brood is Danvo afgereisd naar Italië om daar prachtige productfoto’s en een sfeerfilm te schieten. Het brood op basis van natuurdesem is in de stenen vloeroven gebakken en 100% clean label. De uitstraling en smaak van het brood moeten de consument direct in een zomerse sfeer brengen.

Het brood is zowel voor het foodservice- als het foodretailkanaal beschikbaar.

Reageer op dit artikel