nieuws

Bakels senior introduceert Broodt met dt

Marktberichten 62

Bakels Senior uit Weesp introduceert half april een nieuwe broodsoort: Broodt. Broodt met een D en een T, want het is brooD met de granen van Toen.

Bakels senior introduceert Broodt met dt
broodt met dt

Volgens de grondstoffenleverancier kiezen steeds meer consumenten voor producten die zijn gemaakt van pure, voedzame en eerlijke ingrediënten. ‘Mensen worden zich steeds bewuster van goede voeding. We krijgen met z’n allen ook steeds meer kennis over goede en gezonde voeding. We komen er ook steeds meer achter dat ingrediënten en producten die vroeger werden gebruikt eigenlijk heel erg gezond zijn. Naast dat deze ingrediënten en producten van vroeger vaak hele goede gezondheidsaspecten hebben, zijn ze vaak ook heerlijk van smaak en hebben ze interessante voedingswaarden’, aldus Bakels. Daartoe stelde het bedrijf een graanmelange samen van spelt, amaranth, boekweit, chia, quinoa, rogge, havervlokken, lijnzaad en zonnebloempitten. Het is een bron van eiwitten en vezels en is rijk aan Omega 3-vetzuren.

Bakels Senior

Bakels Senior is specialist in de ontwikkeling, productie en verkoop van een uitgebreid assortiment bakkerij-ingrediënten waarbij zowel het ambachtelijke als ook het industriële segment van de bakkerijbranche wordt bediend. De Bakels groep is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijd opererend concern met eigen productiefaciliteiten in meer dan 20 landen verdeeld over alle continenten.

Reageer op dit artikel