nieuws

Openbare veiling inboedel La Place-filialen

Marktberichten

Openbare veiling inboedel La Place-filialen
Een van de te veilen items. Foto: BVA

Wegens sluiting van La Place Doetinchem wordt van 24 tot en met 29 maart 2016 een openbare veiling georganiseerd van de inventaris van het filiaal. De veiling wordt gepresenteerd op het veilingplatform van BVA Auctions, Europees marktleider in online veilingen.

Het veilingaanbod bestaat onder meer uit restaurantmeubilair, horeca-apparatuur, food displays en horecabenodigdheden. Meer hierover is te vinden op de site van BVA Auctions bij ‘La Place Doetinchem te Hoevelaken’ veiling www.bva-auctions.com/auction/index/20518.

Naast La Place Doetinchem wordt de inventaris van meerdere filialen ter veiling aangeboden. Voor de actuele La Place veilingkalender, is de volgende pagina www.bva-auctions.com/news/index/8213 te raadplegen.

Over BVA Auctions B.V.
BVA Auctions is, als onderdeel van de Auctio Group, Europees marktleider in online veilingen. BVA Auctions veilt mede in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks meer dan 5 miljoen online bezoekers en meer dan 1.2 miljoen geregistreerde bieders. Dankzij het ruime en voortdurend wisselende aanbod is er bij BVA Auctions altijd wat te bieden.

Reageer op dit artikel